Täyden kolmen tähden kolarikorjaamo

“Luokituksessa on kolme tasoa; kolme tähteä on korkein mahdollinen luokitustaso. Suomessa kolmen tähden luokituksen saaneita korjaamoita tällä hetkellä 27 kappaletta. Keski-Suomessa toimiva Siroauto on kolmen tähden korikorjaamo (04/2021).”

Avoinna: ma–pe klo 7.30–17.00

Ammattitaitoinen kolarikorjaamomme ja automaalaamomme palvelee henkilö- ja pakettiautojen kolaritapauksissa. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset, yritykset kuin vakuutusyhtiötkin.

AAA Logo 2019 FI Transparent White
01
02

Palvelut

Ammattitaitoinen kolarikorjaamo

Korikorjaamossamme on uusien turvakorien ja suurlujuusterästen vaatimukset täyttävät mitta- ja oikaisulaitteet.

Tutustu palveluun

Huippulaadukas automaalaamo

Oman maalaamomme ansiosta voimme hoitaa maalaukset tarkemmin - autoa siirtelemättä.

Tutustu palveluun

Kuljettajan tukijärjestelmien (ADAS) huoltokalibroinnit

Tukijärjestelmien huoltokalibrointia tarvitaan autosta riippuen jopa tuulilasin vaihdon yhteydessä. Me toteutamme kalibroinnin valtaosaan eri järjestelmistä.

Tutustu palveluun

Tarkastukset ja mittaukset

Huolehdimme erilaisista tarkastuksista ja mittauksista kolarien yhteydessä. Teemme ohjauskulmien tarkastukset ja korimittaukset ammattitaidolla ja nykyaikaisella laitteistolla.

Tutustu palveluun

Vaurio- ja kolaritarkastukset

Teemme veloituksettomia autojen vaurio- ja kolaritarkastuksia lujalla ammattitaidolla. Meillä on kaikkien vakuutusyhtiöiden tarkastusoikeus

Tutustu palveluun

Vahingon sattuessa

Kun kolaroit autosi, voit ottaa yhteyttä ensin joko Siroautoon tai vakuutusyhtiöösi. Neuvomme kolaritilanteissa puhelimitse myös työajan ulkopuolella; iltaisin ja viikonloppuisin. Vahinkoilmoituksen voit täyttää suoraan sivuillamme!

Lue lisää

Yritysesittely

Kannattaako vakuutuskorjaus?

Monesti ajatellaan, että kun bonuksia on kertynyt paljon, ei vakuutusta kannata hyödyntää kolaritilanteessa. Todellisuudessa tämä on vaan myytti, sillä useimmissa vakuutusyhtiöissä bonusmenetysraja on erittäin alhainen.

Awux Autovahinkopalvelut

Käy tutustumassa Awuxin palveluihin